http://cur.cursors-4u.net/cursors/cur-2/cur126.cur

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Όχι πια σπυράκια!


                         Όχι πια σπυράκια!


  Γεια σας κορίτσια μου, 

έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε επειδή δηστυχώς σταμάτησα να γράφω για λίγο καιρό να γράφω στο blog μου λόγω μαθημάτων.Συγγνώμη, σας υπόσχομαι δεν θα ξανασυμβεί. Επιτέλους μπήκε η άνοιξη έλαα τι μας είπεςς! και ο Μάρτιος οπότε ελπίζω να φορέσατε Μάρτη για να μην σας κάψει ο ήλιος ;)


Ας πάμε όμως στο θέμα μας, ΣΠΥΡΑΚΙΑ!

Πόσες φορές ήσουν έτοιμη να πας στο σχολείο (και να ήσουν όμορφη) όμως όταν ξανακητιέσαι στον καθρεύτη, παρατηρείς μια μικρή λεπτομέρεια που ακόμα και αν είσαι η μόνη που την προσέχεις σου χαλάει ξαφνικά όλη την αυτοπεποίηθηση; Και ξες τι κάνεις μετά; Παίρνεις γρήγορα το μεικ απ ή την πούρδα και πασαλίφεσαι! (Μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη)


                 


                   Ας πάμε όμως στα tips:

1) Μην φορτώνεις καθημερινά το πρόσωπο σου με μέικ απ, πούδρα ή και κονσίλερ.Μπορεί να καλύπτει αλλά κάνει τα σπυράκια να χειροτερεύουν και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακμή.

2) Δώσε περισσότερο σημασία στον καθαρισμό προσώπου σου.Υπάρχουν διάφορα προιόντα αλλά εγώ θα πρότινα μόνο ένα σαπούνι για σπυράκια από το φαρμακείο.Προσωπικά σου προτίνω ή Korres (4 ευρώ) ή Avene (8 ευρώ).

3) Αυτό ίσως πονέσει λίγο.Πάρε στο χέρι σου κανα-δυο κόκους ζάχαρη και τρίψτους τοπικά στα σπυράκια.Μετά ξέπλυνε με χλυαρό νερό.

4)Εξίσου έξυπνο κόλπο είναι και η οδοντόκρεμα!Ναι καλά άκουσες, η οδοντόκρεμα.Ένα βράδυ πριν κοιμηθείς, όταν πας να πλύνεις τα δόντια σου βάλε μια σταλίτσα οδοντόκρεμα σε κάθε σπυράκι.Όταν ξυπνήσεις ξέπλυνε και πίστεψε με θα έχει βελτίωση.

5)Σε ένα μπολάκι βάλε μαγειρική σόδα και στίψε λίγο λεμόνι.Μετά τρίψε τοπικά στα σπυράκια σου.

6)Πρόσεχε τα χέρια σου!Ξέρεις πόσα μικρόβια κουβαλάν τα χέρια σου όλη μέρα; Εεε λοιπόν εσύ με μια αυθόρμητη κίνηση που θα κάνεις να πιάσεις το πρόσωπο σου, μεταφέρεις όλα αυτά τα μικρόβια στο πρόσωπο σου.Έλα, παραδέξου το κι εσύ το έχεις κάνει!

7)Ένα λάθος που σχεδόν όλες κάνουμε είναι τα υγρά μαντηλάκια.Κι όμως δεν είναι ακίνδυνα.Μην τα χρησιμοποιείς καθημερινά επειδή παρόλου που είναι πολύ πρακτικά ξηραίνουν το δέρμα και μπορεί ακόμη και να ερεθίσουν το δέρμα λόγω της τριβής.

8)Νερό και πάλι νερό!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βοηθάει, όχι μόνο στα σπυράκια αλλά γενικά σε όλο το δέρμα αφού ενυδατώνει τον οργανισμό και δίνει λάμψη στο δέρμα.

9)Φτιάξε μόνη σου ένα χυμό ανανά με σπόρους βρόμης.Βοηθάει στην απολέπιση και σίγουρα θα έχει αποτέλεσμα.

10) Μην κοιμάσαι χωρίς να ξεβάφεσαι.Προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και ειδικά αν φοράς μεικ απ δεν αφήνεις το δέρμα σου να αναπνέει.

 

Αυτά ήταν τα tips, ελπίζω να σας βοηθήσουν όπως βοήθησαν και εμένα.Τα σπυράκια θα τα έχουμε σε όλη την εφηβική ηλικία γιαυτό καλά θα κάνουμε να τα εξαφανίσουμε λίγο-λίγο.


xoxo, Ντίνα





9 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες συμβουλές Ντίνα!;)Αν και εγώ δεν έχω πολλά σπυράκια,όλα αυτά που προτείνεις είναι χρήσιμα για τον καθένα. :D ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώω ;) Χεχε, είσαι πολύ τυχερηη ελπίζω να μην σου χρειαστούν αυτές οι συμβουλές♥

      Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμες συμβουλές και σίγουρα θα τις δοκιμάσω όλες!!Επίσης στο blog μου κάνω έναν σούπερ διαγωνισμό!!Πάρε μέρος και μπορεί να είσαι μία από τις δύο νικήτριες που θα κερδίσει ή μία ανοιξιάτικη εικόνα για το blog της ή ένα ανοιξιάτικο banner για το κανάλι της στο YouTube!!Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το blog μου!! pretty-girls18.blogspot.com !! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ,ωραία^^
    Εννοείται πως θα πάρω μέρος <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συμβουλές σου είναι πολύ χρήσιμες και το άρθρο είναι υπέροχο!! ♥♥ Επίσης σε πρόσθεσα στα sister blogs όταν μπορέσεις βάλε με κι εσύ!! ♥♥♥
    ~All the love! Xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύυ♥♥
    Ωραία, τώρα πάω να σε προσθέσω :D
    xoxoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλες συμβουλές!
    Σίγουρα θα τις αξιοποιήσω!
    Αν θες μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο μπλοκ μου που έχω 2 σημερινά άρθρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή